Våre forelesere

Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

#Team AFPT

- Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt.

«Alexander har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 2006 og som foreleser siden 2009...»
«Andreas er markedssjef i treningskjeden EVO og mangeårig foreleser. Han har også praktisert som PT siden 2012.»
«Arve jobber på Høgskolen i Volda og Bufetat. Han har jobbet med trening for ulike aldersgruppe og nivå siden 2007. Vært...»
«Benjamin er fagansvarlig hos AFPT, er utdannet naprapat og har en bachelor i treningsfysiologi.»
«Chris er foreleser i AFPT og har jobbet som PT siden 2002. Har har undervisningserfaring innen personlig trening siden 2...»
«Christian er eier og grunnlegger av PT Gruppen Norge og foreleser på Salg, markedsføring & coaching samt PT.»
«Christian Pettersson var en av de første personlige trenerne i Norge og har trent alt fra meget profilerte personer til...»
«Dan er i dag PT-ansvarlig for Premium PT - Din online trener, og jobber som PT hos EVO.»
«Ansvarlig for AFPT kettlebells sertifisering.»
«Eirik har en mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole.»
«Elaine Bloom står bak karrierehelse.no, driver elainebloom.no, og jobber som faglærer, foredragsholder, mental trener og...»
«Espen er grunnleggeren av AFPT.»
«Gina har sin kompetanse på kvinnefysiologi og utholdenhetstrening. Hennes yrkesmål er å skape mest mulig idrettsglede!»
«Fremgangen man jakter hos toppidrettsutøvere er ofte brøkdeler av et sekund, eller millimeter i forbedring.»
«Hans Kristian Stadheim har en doktograd, og jobber som langrennstrener for Team Aker Dæhlie. Har undervist for AFPT side...»
«Ian Houghton er naprapat, performance coach og daglig leder av Scandinavian Health & Performance (SHP).»
«Jon-Ivar eier Momentum Trening, og jobber der som rehab trener og personlig trener. Han foreleser på vår PT-utdanning, U...»
«Juma har en mastergrad i idrettsernæring, er utdannet personlig trener og har ansvaret for Kostholdsveileder-utdanningen...»
«Karar jobber som PT og nasjonal PT leder i Family og forelest siden 2021. »
«Katrine er utdannet førskolelærer og fysioterapeut og jobber til daglig som leder for en avdeling som håndterer muskel-...»
«Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT. Kine har 20 år med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg.»
«Kristin har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske høyskole, personlig trener og gruppetreningsinstruktør fr...»
«Lars jobber i Olympiatoppen og som fysisk trener og helsekoordinator. Hos AFPT foreleser han på Rehab Trainer.»
«Lars Mæland, foreleser/foredragsholder, fysisk trener og leder i Naardic. Lars har jobbet som treningsveileder og PT sid...»
«Line har lang erfaring med veiledning av personer både innenfor trening og ernæring, og har jobbet som foreleser siden 2...»
«Lise hjelper deg når du har spørsmål i forbindelser med fakturaer og betaling»
«Magnus er fagansvarlig på CrossFit Oslo/Functional Fitness Group og har jobbet som foreleser, fysisk trener og coach/PT...»
«Mariann Deila har bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang siden 2013, gjennom drift av eget firma. Hun...»
«Om det er en ting jeg syns er hakket gøyere enn å ha PT timer og følge opp kunder så må det være å forelese og undervise...»
«Martin jobber som administrasjonsansvarlig i AFPT.»
«Fysioterapeut, crossfitcoach, kostholdsveileder og idrettsutøver. Matilde foreleser for AFPT sin videreutdanning Functio...»
«Melina er toppidrettsutøver innen langrenn og er ansvarlig for utholdenhet og fysisk aktivitet hos AFPT.»
«Morgan har jobbet som PT siden 2011 og foreleser siden 2014. »
«Per Inge har en mastergrad i Idrettsfysiologi fra Norges idrettshøgskole, og har forelest ved ulike utdanningsinstitusjo...»
«Roger eier og driver treningssenteret Eir i Fredrikstad. Han har lang erfaring som personlig trener, 12000 gjennomførte...»
«Scott jobber som regional PT manager i SATS, har vært med i bransjen i over 20 år og vært foreleser siden 2015.»
«Simen Aaslund foreleser om utholdenhetstrening for AFPT.»
«Engasjert foreleser med bred erfaring fra treningsbransjen.»
«Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.»
«Stian Larsen foreleser på grunnutdanningen, strength coach, og har ansvar for avsluttningsoppgaven til AFPT.»
«Stine jobber til daglig som personlig trener, instruktør og senterleder på Aktiv trening i Ørsta og Aktiv trening Volda....»
«Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende P...»
«Tommy har jobbet som Personlig Trener siden 2007, foreleser og sensor siden 2010 og osteopat siden 2014.»
«Arve jobber på Høgskolen i Volda og Bufetat. Han har jobbet med trening for ulike aldersgruppe og nivå siden 2007. Vært...»
«Elisabeth jobber til daglig som høyskolelektor ved Høgskolen i Volda, der hun m.a. forsker og underviser innen fysisk ak...»
«Helga jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der hun forsker og underviser innen fagene idrettsps...»
«Kjetil jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der han forsker og underviser innen fagene fysiolog...»
«Mailinn jobber til daglig som høgskolelektor ved seksjon for idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Volda.»

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.