2 min

Ting å se opp for...

Uhell skjer. I blant har man maksimal utflaks. Benken knekker, kabelen ryker eller opphenget for stangen/utstyret løsner fra taket og du går hodestups i betongen. Med kunnskap kan man sikre seg at det er minst mulig risiko for at du ødelegger deg.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Vi har vel alle hatt våre uhell. En av de som fortsatt sitter friskest i minne for meg er mitt middelmådige forsøk på 90 kilo i frivendinger  på begynnelsen av 90 tallet. Drareimer er populært i dag, draKROKER var i vinden da. Det er vel og bra å få hjelp til grepet når dete r det svakeste punktet. Problemet er bare når vekten er halvveis oppe, du bestemmer deg for å slippe og kommer på, mens vekten er på vei ned, at du sitter fast i stangen. Noen skunder etterpå ligger du på gulvet, heldigvis med kroppen i nogenlunde god behold og føler deg alt annet enn smart. Hva slags historie har du?

Under ser du noen andre som har hatt litt "uflaks".

Det er mange ulykker og skader som skjer på treningssenteret som følge av alt fra ukunnskap til ufalks. Uflaks kan man ikke alltid sikre seg mot, men ukunnskap kan man påvirke. En av de tingene vi i AFPT har hatt som målsetning er å gi en god forståelse av de grunnleggende bevegelsene mennesket er i stand til å utføre. Vi snakker da hovedsaklig om bevegelsene og øvelsene knebøy, markløft, vertikale og horisontale press og drag øvelser og ettben eller unilaterale øvelser. Med en god forståelse av utførelsen og instruksjonen av disse kan du som Personlig Trener sikre de beste resultatene for deg eller dine kunder.

Vil du lære mer om hvordan du skal trene mest mulig effektivt?

Publisert: 08.01.2015 KL. 03:47
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.