3 min

Jeg ville bli indianerhøvding...

Når jeg var liten ønsket jeg å bli indianerhøvding. Hva ville du bli?
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Om man gjør en spørreundersøkelse blant alle trenere og terapeuter man kjenner og spør om følgende: "Hva var årsaken til at du ble (fyll inn aktuelt yrke) så tror jeg ytterst få ville svare:"... for å tjene mest mulig penger på enkleste måte.". De menneskene som ønsket det smugler narkotika....

Nei. faktum er nok at de fleste av oss faktisk ville svart noe av det følgende:

- for å hjelpe andre
- for å bidra og gjøre en forskjell
- for å se til at de som er deprimerte/lei seg/triste over hvordan de ser ut skal få et bedre liv
- for å gjøre verden til et bedre  sted
- for å se til at når jeg er borte er det noe som er igjen
- for å være del av noe

Hva skjedde på veien? Når sluttet vi å ønske å bli sykepleier, brannmann, lege, indianerhøvding eller prinsesse og byttet ut alt det reelle med...nettopp det...penger.

Sakte men sikkert begynner man å multipilsere antall kunder med timesatsen og glemmer bort hvorfor man startet med det man i dag gjør. Det som engang gjorde at du våknet om morgenen med en glød for det du skulle gjøre som ikke var til å stoppe. Med ønske om å gjøre en forskjell.

Hvorfor ble du Personlig Trener? Hva var årsaken til at du valgte dette yrket. AFPT ønsker å treffe mennesker som gjør det de gjør av lidenskap og som ønsker å kombinere det de virkelig brenner for med muligheten til å leve av det. Derfor formidler vi fagkunnskap på det høyeste nivået vi i dag kan og forsøker å kombinere det med engasjerte lærere og forelesere og stimulere deg til igjen å finne din lidenskap.

Enten du tror det eller ikke, så er det bare et spørsmål om tid før dine kunder finner ut om din motivasjon ikke er drivende nok. Din entuasiasme minsker, ditt engasjement synker, kundeservicen blir dårligere, tilstedeværelsen og oppmerksomheten din forsvinner, nysgjerrigheten din synker med den konsekvens at kundens resultat synker.

Og da, kjære venner, er det ikke lenge før din trofaste kunde finner veien til en annen trener...som lever av sin lidenskap og viser sin oppriktige interesse for kunden og dens situasjon. Den treneren som ikke glemmer hvorfor han eller hun ville bli sykepleier, lege, brannmann, indianerhøvding eller...personlig trener.

Verden er full av mennesker som gir f.... Ikke vær en av de.

Gjenoppdag din lidenskap!

Publisert: 30.12.2012 KL. 12:54
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.