3 min

En utrolig enkel måte å skaffe seg et nytt yrke og tjene penger

Å eve av sin hobby er en drøm for mange. Allikevel er det mnge som i dag gjør nettopp dette.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Tidligere var det å studere forbeholdt de som hadde muligheten til å reise til studiestedet og sette av tid og penger til nettopp dette.

Nå har du muligheten til å studere og lære akkurat når du vil og hvor du vil. AFPT lanserte i 2014 sin

webbaserte Personlig Trener utdannelse OG vår webbaserte Kostholdsveileder utdannelse.

Dette gjorde vi for å gi muligheten til alle de som ønsker å studere disse temaene og leve av sin hobby og lidenskap. Utdannelsene er bygget opp slik at du kan lære all teori på nett og studere akkurat der og når du vil. Enten du velger å studere på telefonen på vei hjem fra jobb eller trening, på PC på kvelden eller på nettbrett i sengen er helt opp til deg. Alle filmer og all teori finnes der for deg akkurat når du vil.

Vanlige spørsmål:

Får jeg studiepoeng?

Som på de andre PT utdannelsene får du studiepoeng også på den webbaserte versjonen. Søknadsfristene er da 1. februar, 1.juni og 1. oktober.

Kan jeg begynne når jeg vil?

Om du studerer uten studiepoeng kan du begynne akkurat når du vil. Om du velger å ta med studiepoeng må du starte i henhold til fristene over.

Er innholdet likt i alle utdannelsene?

Innholdet er nøyaktig likt i alle versjoner av PT utdannelsene enten du velger å ta den intensivt, på nett eller som standardversjonen.

Er det forskjell på prisen?

Nei, prisen er lik på alle PT utdannelsene. Kostholdsveileder koster under halvparten av PT studiet.

Hva er best: web eller standard?

Det avhenger helt av hvordan du liker å studere. Er du selvgående er webutdannelsen suveren og om du ønsker å studere med andre er standardversjonen bedre for deg.

Får man jobb?

Om man ser på gjennomsnittlig bruk av PT og prognosen for bruken vil markedet 6-8 dobles fra rundt 250 millioner til 1,9 milliarder(!). Om dette slår inn vil det være behov for 5 ganger så mange Personlige Trenere som i dag og din jobb er helt sikker.

Er både Kostholdsveileder og Personlig Trener viktig å ha?

MEd ekstra kunnskap om ernæring vil en Personlig Trener være en ENORM RESSURS i markedet og kunne hjelpe de fleste mennesker med sine helsemålsetninger. I tillegg finnes det ingen bedre investering i egen helse enn å forstå selv.

VIL DU LEVE AV LIDENSKAPEN DIN?

Publisert: 19.02.2015 KL. 09:43
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.