1 min

50 tips for fettforbrenning:31-35

Del 7.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

31. The need for speed..
Forskere ved Ball State University har vist at raske eksplosive repetisjoner bruker flere kalorier enn langsomme. De mener at fordi de raske fibrene er mindre effektive bruker de flere kalorier ved arbeid.

32. Vær negativ.
I en nylig undersøkelse der forsøkspersonene utførte tre negative serier av benkpress og knebøy ble det vist en økning av veksthormon på 4000 %!. Siden hGH frisetter fett fra fettcellene er dette en viktig effekt.

33. Bruk musikk.
En undersøkelse presentert ved NSCA i 2008 viste at individer som lyttet til musikk under treningen kunne utføre flere repetisjoner enn de som ikke lyttet til musikk.

34. Cardio etter...
...styrketrening. Siden styrketrening bruker glykogen som energi er det enklere å forbrenne fett etter at den delen av treningen er ferdig. Rekkefølgfen er derfor styrke, så kondisjonstrening.

35. HIIT it..
High Intensity Interval Training brenner signifikant flere kalorier per tidsenhet i tillegg til en høyere etterbrenning (EPOC) og en positiv hormonell effekt. Om du er i stand til det, øk intensiteten til der du utfører en kort periode nære maks etterfulgt av en lengre aktiv hvileperiode. Eksempelvis ett minutt på, to minutter rolig, gjenta i 20-30 minutter.

Publisert: 11.04.2013 KL. 07:21
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.