1 min

50 tips for fettforbrenning: 41-45

Del 9.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

41. Spytt ut.
Undersøkelser viser at individer som drikker en karbohydratløsning under trening men spytter den ut uten å svelge, kunne sykle en viss distanse raskere enn de som skylte med vann. Kanskje ikke noe å prøve i en gruppetime.

42. Kom deg opp.
Mennesker som ser mer enn 40 minutter på TV om dagen har en dårliger evne til fettforbrenning i henhold til University of Missouri-Columbia. Trolig er det langvarig sittende som hemmer kroppens fettforbrenning.

43. Ta et bilde.
Forskere ved University of Wisconsin-Madison viste at det å ta et bilde av seg selv trigger selvevaluering og gjør det lettere å holde motivasjonen oppe.

44. Cornell University viser at det å kontrollere porsjonen som serveres medfører kalorikontroll. Bruk mindre tallerkner og server mindre porsjoner om gangen.

45. Latter.
Ikke bare forlenger latter livet, men det forbrenner også kalorier i henhold til japanske forskere. Ha mer moro.

Publisert: 13.04.2013 KL. 07:44
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.