1 min

50 tips for fettforbrenning: 36-40

Del 7 i serien.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

36. Ikke alt på en gang.
Undersøkelser viser at dersom man bryter opp treningen i  tre 10 minutters intervaller med 20 minutters pause har man et høyere kaloriforbruk enn om alt utføres på en gang.

37. Jo senere, jo bedre.
Undersøkelser ved Universuty of WIsconsin viste at utholdenhetsutøvere som trente mellom 17 og 19 hadde en større økning av forbrenningen enn dersom samme økt ble utført  mellom 5 og 7 på morgenen.

38. Intervaller...igjen
Undersøkelser i Skottland viste at 4-6 intervaller på 30 sekunder med 4 minutters pause i to uker hadde en stor forbedring av insulinfølsomheten. Siden insulinkontroll er viktig i fettforbrenning er intervaller (igjen) nyttige.

39. Varier aktivitetene.
Kroppen blir effektiv på å utføre kjente aktiviteter. Det kan derfor være bra å endre type aktivitet for å stresse kroppen. Varier typene kondisjonstrening.

40. Kampsport.
Imdivider som trener Tae-Bo, en form for kondisjons-kampsport, kan i mange tilfeller øke pulsen til over 80% og siden hele kroppen benyttes brennes en stor mengde kalorier.
Varier treningsmetodene.

Publisert: 15.04.2013 KL. 07:31
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.