1 min

5 ''must have'' i kjøleskapet

Hvilke ting må du ha i kjøleskapet.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Ethvert kjøleskap bør ha et utvalg av sunne matvarer. Her er fem ting du ikke kan være uten:

1. Broccoli. Broccoli er en av de beste vitamin og mineralbombene som finnes. Ikke bare er det en grønnsak full av vitaminer og mineraler men fungerer også østrogen-detoksifiserende, det vil si at den kan bidra til å redusere østrogenet i kroppen.

2. Egg. Naturens perfekte matpakke. Stappfull av proteiner, vitaminer stoffer som bidrar til å bygge muskler og opprettholde helse.

3. Sitron eller lime. Sitron og lime har vist seg å være basedannende kost i tillegg til at det tyder på at det kan redusere insulinresponsen etter et måltid. Drikk vann med sitron eller lime.

4. Blåbær. Naturens antioksidantbombe og en av de matvarene som er kåret til sunnest. Bruk den i smoothie, proteindrinker, i grøt eller bare spis de.

5. Gresk yoghurt. For å oppnå en sunn bakterieflora i agen har yoghurt vist seg å ha positive egenskaper. Om du i tillegg blander blåbærene i har du kommet langt.

Publisert: 19.11.2014 KL. 06:35
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.