1 min

4 raske treningstips for bedre prestasjon

Noen ganger er det nyttig med noen korte, raske tips. Sjekk disse ut!
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

1. Stram rumpa skikkelig når du løfter vekter over hodet. Da tvinger du kroppen til å være i en posisjone som stabiliserer ryggsøylen hvilket kan redusere sjansen for skader.

Les også: 4 raske tips

2. Tell repetisjonene baklengs. Når du nærmer deg slutten av et sett vil du da tenke på hvor mange repetisjoner du har igjen istedenfor hvor mange du allerede har gjort. Dette kan gjøre det enklere å fullføre.

3. Se om det hjelper å tenke at du trekker albuene ned eller stangen ned mot kroppen din når du gjør pullup/chins istedenfor at du trekker deg selv opp til stangen. Øvelsen vil sannsynligvis oppleves noe enklere.

4. Hvis du tror du er for opptatt til å trene, prøv dette eksperimentet: Sett av tid en dag til å trene, og hold deg til planen, uansett om det bare er 10 minutter med noen raske intervaller. Spør deg selv så på slutten av dagen om du var mindre produktiv enn vanlig. Svaret vil sannsynligvis være nei og en av de mest brukte unnskyldningene for ikke å trene vil ikke lenger være valid.

 

 

Publisert: 10.04.2013 KL. 03:01
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.