2 min

3 elementer treningsprogrammet ditt må inneholde

Av alle faglige ting vi bruker tid på så er det ikke alle som gjør en merkbar forskjell for mange. Disse tre tingene derimot, bør ethvert program ta hensyn til.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Det må være realistisk

Programmet du velger å utføre må være realistisk for deg. Det perfekte programmet på papiret kan for noen se ut som Arnold sitt, men i din verden være umulig å gjennomføre. Ta hensyn til din hverdag, din situasjon og det du er i stand til å utføre.

Det må være gøy

Forskning viser at program du liker å utføre gir deg bedre resultater enn programmer du ikke liker. Derfor er det slik at treningsprogrammet ditt må være noe du synes er gøy. Ordet treningsglede er underbenyttet i dagens faglige verden, men er en viktig faktor i din fremgang.

Fleksibelt

Du må vøre i stand til å kunne gjøre nødvendige endringer ved behov. Alt fra opptatta maskiner, ødelagt utstyr eller nye treningsfasiliteter, ferie og annet må tas hensyn til. Hvor trist ville det ikke være å være så standhaftig at du skal utføre en splittknebøy med bakre benet på en benk av en viss høyde for bare å finne ut at den ene benken er opptatt....

Ingen av disse elementen er så veldig faglige, men mye mer menneskelige i viktigere enn du tror. Tross alt er det slik at trening du kke liker, utføres ikke og er det ikke realtistisk vil det bare utføres en kort periode.

Finn gleden og fleksibiliteten i din hverdag og gjør at treningen skaper resultater igjen.

Publisert: 25.07.2015 KL. 12:43
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.